6η Design For life 2017

Η Light Plus θα λάβει μέρος και σας προσκαλεί στην 6η DESIGNFORLIFE 2017. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών Πατησίων 47, Μουσείο από τις 6 έως και 10 Οκτωβρίου.

Για έκτη συνεχή χρονιά, ο εκθεσιακός θεσμός «Design for life» περνώντας μέσα από τις τέχνες του κόσμου, παρουσιάζει από τις 6 έως τις 10 Οκτωβρίου 2017 τους κορυφαίους των τεχνών, χτίζοντας γέφυρες για το παρόν και το μέλλον του design, των εικαστικών τεχνών, της αρχιτεκτονικής.

 

Τα εντυπωσιακά εκθέματα προκαλούν ποικίλα αισθήματα απέναντι στη διαφορετικότητα, μέσα από μια πρωτοποριακή κινητικότητα με όγκο εντυπωσιακού δημιουργικού έργου.

Αναζητώντας την έννοια σε διάλογο των σχεδιαστών και των brands εκφράζονται καινούργιες σημασίες και ανοιχτές ερωτήσεις για τον ανθρώπινο Πολιτισμό.

 

 

Χώρος. Εκεί που συναντάει η Ιταλία την Ελλάδα, συγκατοικούν για 5 ημέρες και συνομιλούν. Το φημισμένο σε όλο τον κόσμο ιταλικό design με το ελληνικό. Μαζί δημιουργούν έναν ισχυρό πολιτιστικό χώρο.
Concept. Τα θέματα, οι ιδέες και τα εκθέματα υποδέχονται τους επισκέπτες με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στην «καρδιά» του design, των εικαστικών τεχνών, της αρχιτεκτονικής… Εστιάζουν στις πολυδιάστατες πτυχές που παρουσιάζει το μέλλον σήμερα για πιθανούς αυριανούς κόσμους με τις αγωνίες αλλά και προσδοκίες των κατοίκων τους.

 

Συμμετέχουν μουσεία, galleries, ιδιωτικές συλλογές καθώς ιταλικά και ελληνικά brands με τεκμήρια και επιδράσεις στο ιδεώδες της δημιουργικότητας.