Μονοκατοικία στην Κηφισία

Στο χώρο του καθιστικού για τον γενικό φωτισμό τοποθετήθηκε το κρεμαστό φωτιστικό Pirce Mini του Giuseppe Maurizio Scutellà για την Artemide και το επιδαπέδιο φωτιστικό Ray του Rodolfo Dordoni για την Flos. Χωνευτά spots darklight – για αποφυγή της θάμβωσης, τοποθετήθηκαν στον νοητό διάδρομο κατά μήκος του χώρου.


Σε όλους τους χώρους χρησιμοποιήθηκαν χωνευτά spots, είτε για να οριοθετήσουν το χώρο, είτε για να δώσουν γενικότερο φωτισμό – συνδυαστικά με άλλα φωτιστικά σώματα.

 

Στην τραπεζαρία τοποθετήθηκαν τα κρεμαστά φωτιστικά Capsula από διάφανο γυαλί με κίτρινες ή γκρι λεπτομέρειες και ενσωματωμένη πηγή Led. Σχέδιο της Lucie Koldova για την Brokis.


Στην προέκταση της τραπεζαρίας βρίσκεται η κουζίνα. Ο φωτισμός εξασφαλίστηκε με επαναλαμβανόμενα χωνευτά spots – τοποθετημένα μέσα σε εσοχές.
Στο κυρίως υπνοδωμάτιο ο γενικός φωτισμός καλύφθηκε από το φωτιστικό οροφής Halley της Ole! Αριστερά – δεξιά του κρεβατιού, τοποθετήθηκαν τα επιτοίχια εργονομικά φωτιστικά Demetra του Naoto Fukasawa για την Artemide.

 

 
 
 

Στο παιδικό δωμάτιο τοποθετήθηκαν τα κρεμαστά φωτιστικά Night Birds του Boris Klimek για την Brokis. Το παιδικό κάθισμα Puppy του Eero Aarnio για την Magis δίνει  ένα ξεχωριστό παιχνιδιάρικο τόνο στον χώρο