Νέο φορητό φωτιστικό Grasp σχέδιο του Thomas Albertsen

 Αρχικά σχεδιάστηκε για το τηλεοπτικό σόου της Δανίας ''Denmark's Next Classic'' στο οποίο κατέλαβε και την πρώτη θέση του καλύτερου σχεδιασμού φωτισμού. Οι κριτές ζήτησαν από τους διαγωνιζόμενους να σχεδιάσουν μια φορητή λάμπα, η οποία να μπορεί να μετακινηθεί και να προσθέτει ένα ατμοσφαιρικό φως χωρίς να είναι εκθαμβωτικό δημιουργώντας ένα απαλό σημείο φωτός στο σκοτάδι.

Η εταιρία Frandsen είδε αμέσως τις μεγάλες δυνατότητες στον ιδιαίτερο σχεδιασμό του φωτιστικού και είναι ενθουσιασμένη που παρουσιάζει τη λάμπα Grasp στη συλλογή της.

Σκίτσα του σχεδιαστή και εξέλιξη του φωτιστικού Grasp

Tο Grasp του Thomas Albertsen αναδεικνύεται ως ένα εντυπωσιακό αριστούργημα. Μεταμορφώνοντας κάθε σκηνικό σε ένα καταφύγιο ζεστού και οικείου φωτισμού, αυτό το φορητό φωτιστικό παντός καιρού συνδυάζει τη σκανδιναβική καινοτομία με τη διαχρονική κομψότητα, αντλώντας έμπνευση από το παραδοσιακό κρεμαστό φωτιστικό.

 

 

Το Grasp Garden Spear έχει σχεδιαστεί τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση, με δύο μαγευτικές χρωματικές επιλογές, ορείχαλκο και μαύρο. Αυτές οι επιλογές προσθέτουν μια οπτικά ελκυστική πινελιά στους χώρους του κήπου, παρέχοντας μια ζεστή αλλά αδιαμφισβήτητη δανέζικη πινελιά σε κάθε εξωτερικό περιβάλλον.

Δείτε το Grasp καρφωτό

Στον πυρήνα του, αυτό το ανθεκτικό φωτιστικό πρωτοπορεί στην επαναστατική επαναφορτιζόμενη πηγή φωτός Led Frandsen One, μια καινοτομία που επιτρέπει στο χρήστη να αφαιρεί αβίαστα την πηγή φωτός από το φωτιστικό για επαναφόρτιση - αντικαθιστώντας την με μια πλήρως φορτισμένη εφεδρική λάμπα.
 

Ζήστε τον εντυπωσιακό συνδυασμό δανέζικου σχεδιασμού και μοντέρνας λειτουργικότητας με το Grasp. Το φορητό επιτραπέζιο φωτιστικό Grasp είναι ιδανικό για το σπίτι ή το γραφείο, αλλά θα κάνει εντύπωση και στο περβάζι ή ως φωτιστικό δίπλα στο κρεβάτι.
Διαθέσιμο σε δύο ύψη, 47εκ ή 72εκ και πέντε χρώματα, άσπρο, μαύρο, πετρόλ, μπορντώ και ορείχαλκο.


 Δείτε το Grasp

Δημήτριος Αυδής

Lighting Designer-Interior Designer